PT i Stockholm

PT i Stockholm

Hur går en PT timme till?
Jag är med dig vid varje PT timme och visar dig hur övningarna ska gå till. Vid behov justerar jag övningarna. Jag står behjälplig bredvid dig hela tiden och justerar övningarna tills dessa är utförda på ett bra sätt. Jag förklarar sedan för dig varför övningarna ska utföras på ett visst sätt. Vilken muskelgrupp övningen är till för. På detta sätt lär du känna din kropp bättre och träningen blir roligare och mer effektiv.

Träna upp din symmetri

Få en bättre symmetri med mig som din PT
Som PT (personlig tränare) så ser jag vilka muskelgrupper på din kropp som du behöver lägga mer fokus än andra muskelgrupper, för att skapa en så bra symmetri som möjligt. De flesta av oss är idag framåtroterade och ofta även lätt framåtlutade, mycket beroende på att vi gör de flesta saker med armar och axlar framför oss i vardagen. För att få en bättre hållning och mindre slitage på kroppen, samt en bättre fysisk symmetri, är det att föredra att fokusera på de styrkeövningar som åtgärdar detta problem. När du tränat några månader och symmetrin är bättre, så kan vi göra ett nytt träningsschema åt dig, där fokus ligger på att utveckla din kropps muskulatur på ett symmetriskt sätt så att framåtrotation inte ska uppstå igen.

Skräddarsytt träningsupplägg

När du tränat med mig som din PT några träningspass så kan jag med utgångspunkt utifrån dina förutsättningar och mål skräddarsy ett träningsupplägg till dig. Och eventuellt även göra ett kostschema till dig för att du ska kunna nå dina mål.

PT i Stockholm tidsbokning

Vi bokar PT tider löpande
Vi bokar PT tider löpande veckovis om du köpt ett antal PT timmar som paket. Vill du boka alla timmar du köpt på fasta tider går det också bra.

Läs mer om mina PT paket här!

Tillsammans når vi dina mål

Facebook
Instagram