Betalningsalternativ

Nedan ser du möjliga betalningsalternativ för personlig träning, pt online och kostscheman hos PT Fredrik. Ha du frågor kring betalning kan du ringa eller mejla mig.


Faktura företag

Vill du eller flera av dina anställda träna tillsammans med mig som personlig tränare löpande varje månad under en längre tid kan jag fakturera ditt företag. Är ni flera personer från samma företag som löpande vill träna med mig som er personliga tränare så kan ni kontakta mig för en individuell offert utanför prislistan. Fakturering för PT timmar med sker med faktura månadsvis.


Betalningsalternativ privat

För privata kunder sker betalning med Swish eller med banköverföring i samband med PT träningen. För PT online sker betalning antingen med Swish eller med banköverföring i förskott. Då alla kostscheman och träningsscheman är individuellt anpassade.

Facebook
Instagram