Betalningsalternativ

Nedan ser du möjliga betalningsalternativ för personlig träning, pt online och kostscheman hos PT Fredrik. Ha du frågor kring betalning kan du ringa eller mejla mig.


Faktura företag

Vill du eller flera av dina anställda träna tillsammans med mig som personlig tränare löpande varje månad under en längre tid kan jag fakturera ditt företag. Är ni flera personer från samma företag som löpande vill träna med mig som personlig tränare kan ni kontakta mig för en individuell offert utanför prislistan. Fakturering för PT timmar med månadsfaktura sker i förskott.


Betalningsalternativ privat

För privata kunder sker betalning med Swish eller med betalkort i samband med PT träningen. För PT online sker betalning antingen med Swish eller med banköverföring i förskott. Då alla kostscheman och träningsscheman är individuellt anpassade.


Friskvårdsbidrag personlig träning

Har du friskvårdsbidrag kan du använda det till att köpa PT timmar. Det går både att fakturera summan på ditt friskvårdsbidrag till det företag som du arbetar på, eller så kan du betala på gymmet direkt med betalkort. Vanligtvis betalas kostnaden av den anställde direkt på gymmet i samband med träning och kvittot du får lämnar du sedan som underlag till din arbetsgivare som sedan betalar ut ersättningen till dig. Du kan läsa mer om friskvårdsbidrag på Skatteverkets hemsida genom att klicka här.

Facebook
Instagram