individanpassat kostschema

Individanpassat kostschema

Kostschema

Jag gör ett individanpassat kostschema utifrån din aktivitetsnivå, ålder, längd, kön och dina mål. Kostschemat anpassas utifrån eventuella allergier och sjukdomar. Varje kostschema är märkt med ditt namn och individuella uträkningar utifrån de uppgifter du har lämnat till mig.

Individanpassar kostschema om du äter lunch ute

Kostschemat kan anpassas efter om du äter lunch ute och resten av måltiderna hemma. Vi går igenom vilken typ av lunch du äter ute och så individanpassar jag kostschemat utifrån dina uppgiftern.

Allergier

Har du några allergier måste du meddela mig detta i samband med att du beställer ett kostschema. Så att jag kan ta hänsyn till det när jag gör och beräknar dina måltider.

Äter inte specifikt

Är det någon mat du absolut inte äter eller tycker smakar illa så kan du meddela mig det så hittar jag alternativ som fungerar lika bra, och anpassar ditt kostschema till dina önskemål.

Kostschema utifrån dina kaloribehov

Mina kostscheman gör det enkelt att laga god och hälsosam mat som då är anpassad efter dina kaloribehov, dina mål med kosten och hur din träning ser ut.

Välj det kostschema som passar dig bäst

Vi diskuterar fram vilket kostschema som passar dig bäst utifrån vilken mat du tycker om och eventuella allergier som du kanske har.

Beräkna kostschema

För att kunna göra ett så bra kostschema som möjligt till dig behöver jag tre bilder på dig: Stående framifrån, stående bakifrån, stående i profil. Bilderna används endast för att beräkna kostschemat och raderas om du så önskar efter kostschemat är levererat. Bilder är inget krav men gör det lättare för mig att ta fram ett så bra kostschema som möjligt.

Gå ner 0,5kg – 1kg i veckan

För de flesta av oss är en viktnedgång på 0,5kg – 1kg i veckan att föredra. Att gå ner snabbare i vikt än 1kg i veckan kan ge förlorad muskelmassa och överflödig hud, då huden inte får tillräckligt med tid på sig att följa viktnedgången.

Efter tre månader syns skillnad på din fysik

När du äter efter mina kostscheman blir det skillnad på din fysik på tre månader. Att gå ner 0,5kg – 1kg i veckan genom att ändra kosten är möjligt för de flesta, vilket ger en viktminskning på 6,5kg – 13kg på endast tre månader. Se mina referenser genom att klicka här!

Levereras som PDF

Alla kostscheman levereras som PDF-fil till valfri e-postadress.

Facebook
Instagram