PT i Stockholm

PT i Stockholm

Om PT Fredrik
Jag arbetar som personlig tränare. Min uppgift är att motivera dig så att du hittar glädjen i styrketräningen. Visa dig hur du ska utföra övningarna på gymmet, samt hjälpa dig att justera övningarna så att du utför dessa på ett bra sätt.

Sedan skräddarsyr jag ett träningsschema till dig utifrån hur ofta du vill träna och vad du har för mål med styrketräningen.

Hur går en PT timme till?

Vid varje PT timme är jag med och visar dig hur övningarna ska gå till. Vid behov justerar jag övningarna. Jag står behjälplig bredvid dig hela tiden och justerar övningarna tills dessa är utförda på ett bra sätt.

Därefter förklarar jag för dig varför övningarna ska utföras på ett visst sätt. Vilken muskelgrupp övningen är till för. På detta sätt lär du känna din kropp bättre och träningen blir roligare och mer effektiv.

Träna upp bättre symmetri

Som PT (personlig tränare) så ser jag vilka muskelgrupper på din kropp som du behöver träna mer än andra muskelgrupper. Detta är viktigt för att bygga upp en bra symmetri.

Få en bättre hållning

De flesta människor är idag framåtroterade och även lätt framåtlutade. Detta beror både på ålder och på att vi gör de flesta saker med armar och axlar framför oss i vardagen.

För att få en bättre hållning och därmed mindre slitage på kroppen, samt en bättre fysisk symmetri, så är det att viktigt att veta vilka styrkeövningar som bygger muskler på de ställen som du behöver för att då åtgärda detta problem. Utveckla din kropp på ett symmetriskt sätt

När du tränat 6-12 månader och symmetrin har blivit bättre så kan vi då göra ett nytt träningsschema till dig där fokus ligger på att utveckla hela din kropps muskulatur på ett symmetriskt sätt och på sätt undvika att framåtrotation uppstår igen.

Med PT i Stockholm paketen bokar vi tider löpande

Vi bokar PT tider löpande veckovis om du köpt ett antal PT timmar som paket. Vill du boka alla timmar du köpt på fasta tider går det också bra.

Läs mer om mina PT paket här!

Tillsammans når vi dina mål

Facebook
Instagram