Referenser PT Fredrik

Referenskunder om PT Fredrik

Ett urval av mina PT kunder
Här kan ni se ett urval från mina PT kunder och vad de tycker om att träna med mig PT Fredrik som personlig tränare. Jag fyller löpande på med fler referenser.

Kontakt med en referenskund
Vill du komma i kontakt med en av mina kunder som referens så går det bra att kontakta mig på info@ptfredrik.se eller så tränar jag på Nordic Wellness där jag gärna pratar träning och kost.


Tillsammans når vi dina mål.

PT Fredrik


Referenskund Ronald PT Fredrik

Ronald 45år

Snabba och synbara resultat
Bilderna visar hur Ronalds rygg, axlar, armar och hållning har utvecklats på två månaders styrketräning. Rätt kost och hård styrketräning har gett snabba och synbara resultat.

Läs mer om PT 50h här!


Referenskund Catta PT Fredrik

Cathrine 59år

Fredrik är min PT
Han är otroligt seriös och kunnig i allt. Han har hjälpt mig att förbättra tekniken och lagt upp ett kanon schema. Fördelen med att ha Fredrik som PT är att man kan fråga honom om träningen när som. Fredrik finns oftast alltid på gymet.

Läs mer om PT 3h här!


Ronnie om PT Fredriks kostschema

Ronnie 42år

Fredriks kostschema avancerat
Jag gick ner från 114,3kg till 104,1kg på 6 veckor med PT Fredriks kostschema.

Läs mer om PT Fredriks kostscheman här!


pt fredrik kostschema jessica

Jessica 41år

Jessica har på ca 8 månader gått ner 10,1kg och minskat följande i mått efter att ha använt PT Fredriks kostschema avancerat.

2020-01-06

Vikt: 76,6kg
Rumpa: 109cm
Midja 88cm
Vader 42cm
Lår 67cm

2020-09-30

Vikt: 66,0kg
Rumpa: 100cm
Midja 77cm
Vader 37cm
Lår 58cm

Läs mer om PT Fredriks kostscheman här!


Referenskund Jurgen om PT Fredrik

Jürgen 82år

Inte behöver väl jag som har tränat ett tag en PT. Så var utgångsläget när jag trots allt bestämde mig för att anlita Fredrik, mycket för att jag såg hur han arbetade tillsammans med dem som tagit hjälp av honom före mig. Det som slog mig under min inlärning var hur noggrann han är ”PTig” med att övningen blir effektiv och med att förklara bakgrunden varför han föreslagit övningen.

Nu när det gått en tid under vilken jag tränat enligt det program som Fredrik har föreslagit märker jag tydligt att killen kan sin sak. Under själva träningen är kroppen mindre gnisslig och i vardagen är den bättre överens med mig än tidigare.

Toppen!!

Läs mer om PT Fredriks olika tjänster här!


referenskund gabriella pt fredrik

Gabriella 31år

Med sitt stora engagemang och kunskap har Fredrik fått mig att komma igång med styrketräning. Fredrik förklarar inte bara hur man ska göra övningar utan förklarar även varför man ska göra dom vilket underlättar för mig att göra rätt och bli motiverad.

Nu känns det roligt med styrketräningen!

Läs mer om Fredriks PT paket här!


referenskund fredrik eriksson pt fredrik

Fredrik 18år

Jag träffade Fredrik på gymmet och fick direkt intrycket av att han vet han håller på med. Eftersom jag träffar honom på gymmet så finns det alltid möjlighet att fråga om något han sa under ens PT pass. Om ni vill ha någon som är kunnig, skön och jävligt stark så ska ni gå till Fredrik.

Läs mer om PT timmar här!


Referenskund Annika Linderdahl 63år om PT Fredrik

Annika 63år

Fredrik är mycket pedagogisk och tålmodig så det är både enkelt och roligt att bli instruerad av honom. Han lyssnar inte bara på vad du vill utan ser också vad du behöver jobba på för att långsiktigt må bättre och nå dina mål. Även utanför PT-passen så är han väldigt ofta hjälpsam och svarar på alla dumma frågor.

Guldstjärna!

Läs mer om PT timmar här!


referens_maj-britt_källskog_pt_fredrik

Maj-Britt 80år

Jag är mycket nöjd med din instruktion och schemat du har givit mig. Jag har kunnat öka vissa vikter och tycker att övningarna fungerar bra.

Det blev roligare att träna när jag fick ditt schema än innan. Du förklarade på ett bra sätt de olika övningarna och varför de var bra och vad de gjorde för nytta. Det är trevligt att träffa dig på gymmet och det känns som det är O.K att ställa en fråga.

Hälsningar Maj-Britt

Läs mer om PT timmar här!


Karin 38 år

Själv har jag jobbat som personlig tränare i 18 år och även en PT kan behöva en PT ibland, det kan vara lätt satt falla in i samma träningsrutiner så Fredrik har pushat mina gränser och gjort att jag vågat tro på mig själv ännu mer.

/PT Karin

Läs mer om PT timmar här!


Johan Rosell 36år

Text kommer inom kort …….

………………

Hälsningar Johan

Läs mer om PT timmar här!

Facebook
Instagram