Bloggen om personlig träning

PT abonnemang

Hur fungerar det?
Med PT abonnemang så tränar vi tillsammans en timme åt gången löpande varje vecka på Rosells Gym, där jag loggar och utvärderar din träning, samt utvecklar din teknik, ger dig tips, råd, förbättringar och gör möjliga justeringar löpande. Allt för att du ska nå dina mål snabbt och säkert.

Välj rätt PT abonnemang

Personlig tränare 1 gång i veckan

Personlig tränare i 12 månader 1ggr i veckan 2500kr i månaden. Bra för dig som vill komma igång lite lagom och kanske träna på egen hand ett par gånger i veckan.

Personlig tränare 2 gånger i veckan

Personlig tränare i 6 månader 2ggr i veckan 4500kr i månaden. Perfekt för dig som vill utveckla en specifik muskelgrupp eller för dig som behöver en som sköter träningen och träningsupplägget åt dig.

Personlig tränare 3 gånger i veckan

Personlig tränare i 3 månader 3ggr i veckan 6500kr i månaden. Är tänkt för dig som vill ta träningen till nästa nivå på kortare tid. Du har tränat innan och du är redo att träna enligt mina instruktioner och med mig bredvid på varje PT Pass för att utveckla din kropp maximalt på 3 månader.

Betalning sker i förskott med faktura företag.

Inträde för PT timmar ingår inte i månadsavgiften. Gymkort tillkommer. Läs mer om priser på Rosells Gyms gymkort genom att klicka här.

PT DUO abonnemang

Vill du träna personlig träning tillsammans med en kompis eller dn sambo samtidigt under PT timmen så tillkommer 1/2 kostnaden ovanpå ordinarie på priset. PT DUO är både tidseffektivt, roligt, krävande och motiverande. Perfekt för att motivera varandra och hitta glädjen i styrketräningen. Ta ordinarie priset och gånga priset med 1,5 så får du priset för PT DUO på alla PT tjänster och paket.

Exempel: PT 10h kostar 8000kr, då kostar PT duo 10h 12000kr. 8000kr * 1,5 = 12000kr. Det blir mer intensivt, effektivt och billigare för er båda.

Facebook
Instagram