Bloggen om personlig träning

PT abonnemang

Hur fungerar det?
Med PT abonnemang så tränar vi tillsammans en timme åt gången löpande varje vecka på överenskommet gym, där jag loggar och utvärderar din träning, samt utvecklar din teknik, ger dig tips, råd, förbättringar och gör möjliga justeringar löpande. Allt för att du ska nå dina mål snabbt och säkert.

Hur ofta ska jag träna?

Personlig tränare 1 gång i veckan

Personlig tränare i 12 månader 1ggr i veckan 3500kr i månaden. Bra för dig som vill komma igång lite lagom och kanske träna på egen hand ett par gånger i veckan.

Personlig tränare 2 gånger i veckan

Personlig tränare i 12 månader 2ggr i veckan 5500kr i månaden. Perfekt för dig som vill utveckla en specifik muskelgrupp eller för dig som behöver en som sköter träningen och träningsupplägget åt dig.

Betalning

Betalning sker i förskott med faktura företag.

Inträde för PT timmar ingår inte i månadsavgiften. Gymkort tillkommer.

PT DUO abonnemang

Vill du träna personlig träning tillsammans med en kompis eller dn sambo samtidigt under PT timmen så tillkommer 1/2 kostnaden ovanpå ordinarie på priset. PT DUO är både tidseffektivt, roligt, krävande och motiverande. Perfekt för att motivera varandra och hitta glädjen i styrketräningen. Ta ordinarie priset och gånga priset med 1,5 så får du priset för PT DUO på alla PT tjänster och paket.

Exempel: PT 10h kostar 8000kr, då kostar PT duo 10h 12000kr. 8000kr * 1,5 = 12000kr. Det blir mer intensivt, effektivt och billigare för er båda.

Facebook
Instagram